Bekijk voor meer foto's onze facebook page Naar facebook

Sweet table

Een Sweet Table is een mooi aangeklede tafel vol met allerlei culinaire sweets en een leuk alternatief voor, of aanvulling op een taart. 

Geen enkele Sweet Table is hetzelfde en kan door de klant zelf samen worden gesteld. Alles geheel in thema en gewenste kleur, incl. gebruik van etageres, cakeplateaus, naamkaartjes, snoeppotten e.d. Wit voor een bruiloft, roze of blauw voor een babyshower of de kleuren van Uw bedrijfslogo voor een zakelijk event.

U bepaald de kleur en het thema, Cherries on Top zorgt voor de rest. 


The Secret:

De Sweet Tables zijn stuk voor voor stuk uniek en handgemaakt. Ze worden met veel zorg bereidt & samen met de klant in overleg ontworpen. Er kan gekozen worden voor een bepaald thema of specifieke kleur. Waardoor alle overige decoratie zoals bloemen, ballonnen, tafelkleden, servetten, naamkaartjes, snoeppotten, standaards en etageres het geheel tot een compleet feest maakt. 

One of a kind:

Wilt u origineel zijn? Wilt u een echt stylisch & trendy eye catcher en Uw gasten op een leuke manier verrassen? Laat ons dan jullie Sweet Table ontwerpen.

What would you like?

U geeft aan wat uw favorite's zijn en naar aanleiding daarvan stellen wij in overleg Uw Sweet Table samen. Om uw alvast in een SWEET stemming te brengen hierbij een aantal zoetigheden uit het zeer uitgebreidde en luxe Cherries on Top Sweet Table assortiment:

- Cupcakes Deluxe (gevuld met een luchtige creme naar keuze)
- Mini Cupcakes
- Gedecoreerde koekjes
- Snoepgoed (matchend qua kleur bij Uw thema)
- Cakepops
- Brownies
- Blondies (met witte chocolade)
- Rainbows (met smarties)
- Chocolate Chunks
- Belgische Bonbons
- Macarons
- Gedecoreerde zoenen
- Petit fours
- Cotton Candy
- Tikkels
- Wilhelmina Mints
- Merenques
- chocolade fontein
- Vers fruit