Bekijk voor meer foto's onze facebook page Naar facebook

Pricing

In onderstaand overzicht vind je de maten. Taarten zijn er vanaf €3,50 per persoon. 
De prijs van een creatie is afhankelijk van je wensen en ideeën, ontwerp, design, decoratie aantallen, materialen en productietijd. Enkele taarten gaan vanaf 10 personen. Kleinere taartjes alleen in combinatie met stapeltaarten.

Aarzel niet om geheel vrijblijvend een offerte op te vragen. 

Ronde taarten:

Doorsnede Personen  
23 cm 15 pers.  
25 cm  16 pers.  
28 cm  20 pers.  
30 cm 25 pers.  
35 cm 33 pers.  
     

 

 

 

     
     
 

Specialty Cupcakes:

Naast taarten maakt Cherries on Top ook hippe (fel)gekleurde cupcakes gevuld met een heerlijk, luchtige crèmevulling. Voor wie de cupcake nog niet kent: het is een taartje van handzaam formaat. Erg populair bij bruiloften, babyshowers en als kindertraktatie op school. Cupcakes zijn er al vanaf €2,50 per stuk.
 

Triple chocolate
Chocolate + caramel
Chocolate + seasalt
Chocolate + coconut
Chocolate + kahlua
White chocolate
White chocolate + raspberry
Vanille + baileys
Oreo cookies
Peanut butter fluff
Vanille + carrot 
Honey + almond
Ferrerro Nutella
Red velvet + rose
Speculoos + cinnamon
Tiramisu + white chocolate
Vanille + pistachio
Pineapple + coconut
Specilaty cupcakes zijn er al vanaf €3,00 per stuk.

 

Cupcakes + Bedrijfslogo:

Cupcakes DELUXE met bedrijfslogo zijn er al vanaf €3,00
 

Geboorte Cupcakes:

Geboorte cupcakes worden voorzien van roze of blauwe decoratie. De luchtige crème vulling binnenin kan indien wenselijk roze of blauw worden gekleurd zodat het geslacht van de baby pas zichtbaar wordt als men aan hapje neemt. Leuk als verrassing om de (schoon)ouders op de hoogte te brengen van de zwangerschap. Maar ook erg leuk & populair tijdens babyshowers en baby borrels. Deze luxe gedecoreerde cupcakes zijn er al vanaf €2,75 inlc. roze of blauwe vulling.
Koekjes:

Het saaie roomboter koekje is tegenwoordig ook in een vrolijke uitvoering te verkrijgen. De vanille koekjes kunnen ook van een andere smaak worden voorzien. Denk hierbij aan: ananas, perzik, cocos, framboos, amandel, aardbeien & zelfs munt behoort tot de mogelijkheden. Koekjes worden bekleed met een dun laagje fondant of marsepein. 

Koekjes zijn er al vanaf €2,50 per stuk.
Koekjes ingepakt in doorzichtige zakjes zijn er al van €2,75 per stuk.
  

Gepimpte zoenen:

Voor het feestvarkentje met een wat kleiner budget pimpt/decoreert Cherries on Top ook zoenen tot een super hippe traktatie. De zoen is van handzaam formaat. Erg populair bij bruiloften, babyshowers en als kindertraktatie op school.

Zoenen zijn er al vanaf €1,50 per stuk.
Zoenen met bedrijfslogo zijn er al vanaf €1,75 per stuk.
(leuk doosje per 9 te bestellen)

 

Biologische Cupcakes:

Cherries on Top wil zuinig zijn op de natuur. Daarom kun je hier ook terecht voor cupcakes van verantwoorde ingredienten. Zoals biologische roomboter, rietsuiker, scharreleieren & fairtraid bakmeel. De cupcakes worden gevuld met biologische appelmoes, appelcompote of rabarbermoes. Maar misschien heb je zelf een idee voor een originele biologische vulling in een heerlijk luchtig cakeje? Vertel! Alles is mogelijk.

Biologische cupcakes zijn er al vanaf €3,50 per stuk.

 

Bruidstaarten:

Je bruidstaart moet méér dan perfect zijn. Daarom vindt er altijd een persoonlijk gesprek plaats om jullie wensen te bespreken. Het gesprek is kosteloos in de regio Hilversum. Cherries on Top maakt meteen een eerste ontwerp naar aanleiding van jullie ideeën en wensen. Misschien heeft de trouwdag een bepaald thema, willen jullie de kleur van de uitnodiging of het boeket verwerken in de taart of een taarttopper van jullie zelf laten maken? Alles is mogelijk!

 

Bruidstaarten vanaf: €5,50 per persoon
Bruidscupcakes vanaf: €3,00 per cupcake
Bruidskoekjes vanaf: €3,00 per koekje
Bruidscakepops vanaf: €3,00