Bekijk voor meer foto's onze facebook page Naar facebook

Order details

Kwaliteit

De creaties van Cherries on Top zijn stuk voor stuk uniek en handgemaakt. Ze worden met veel zorg ontworpen en bereid. Om de hoge kwaliteit te bewaken en om teleurstelling te voorkomen, is het wenselijk om bestellingen tijdig door te geven.

Wil je een bestelling plaatsen of informatie aanvragen? Stuur een e-mail naar info@cherriesontop.nl of gebruik het contactformulier (rechts op deze pagina). Vermeld je wensen, het aantal personen, de datum van het feest en uiteraard je contactgegevens. Natuurlijk kan Cherries on Top tot op zekere hoogte rekening houden met allergieën en intoleranties. Vermeld dit dan ook in je aanvraag.
Je ontvangt uiterlijk binnen drie dagen een voorstel.

 

Bruidstaarten

Je bruidstaart moet méér dan perfect zijn. Daarom vindt er altijd een persoonlijk gesprek plaats om jullie wensen te bespreken. Het gesprek is kosteloos in de regio Hilversum. Cherries on Top maakt meteen een eerste ontwerp naar aanleiding van jullie ideeën en wensen. Misschien heeft de trouwdag een bepaald thema, willen jullie de kleur van de uitnodiging of het boeket verwerken in de taart of een taarttopper van jullie zelf laten maken? Allemaal mogelijk! 

Er gaat al gauw zo'n 25 uur werk in een bruidstaart zitten daar alles handgemaakt is. Geef daarom je bestelling ruim op tijd door om teleurstelling te voorkomen. Voor bruidstaarten gelden speciale voorwaarden en vraagt Cherries on Top een aanbetaling.

 

Last minute

Verjaardag vergeten of een spontaan feestje? In overleg en afhankelijk van je wensen kunnen taarten 24 uur van te voren, dus last minute, worden besteld. Hiervoor berekent Cherries on Top wel een toeslag van 3 euro.

 

Algemene voorwaarden

Op al onze bestellingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.