Customized Cupcakes

Iets te vieren? Een verjaardag, bruiloft, babyshower, jubileum of zomaar een feestje? CHERRIESonTOP is gespecialiseerd in originele cupcakes voor alle gelegenheden. Romantisch wit of felgekleurd, klassiek of hip, groot of klein. Keuze genoeg!

Omdat de cupcakes met zorg en liefde, maar vooral handgemaakt zijn, is er een ruime productietijd nodig. Bestel daarom minimaal 14 dagen van tevoren. Heb je haast en wil je de cupcakes al eerder hebben? Kijk dan bij de last-minute deals.

You can’t buy happiness, but you can buy cupcakes!

SoortPrijsAfname
Mini Celebration Cupcakesvanaf €2,00 p.st.vanaf 24 stuks
Fancy Cupcakesvanaf €2,50 p.st.vanaf 12 stuks
Deluxe Cupcakesvanaf €2,75 p.st.vanaf 12 stuks
Super Deluxe Cupcakesvanaf €3,00 p.st.vanaf 12 stuks
Supreme Cupcakesop aanvraagvanaf 12 stuks

Mini Celebration Cupcakes

Mini cupcakes met een swirl van vanille crème in 1 kleur naar keuze en met evt. daaroverheen wat spikkels ook in 1 kleur naar keuze.

Verkrijgbaar vanaf €2,00 per stuk, vanaf 24 stuks.


Fancy Cupcakes

Cupcakes met een swirl van vanille crème in 1 kleur naar keuze en met evt. daaroverheen wat spikkels in maximaal 2 kleuren naar keuze.

Verkrijgbaar vanaf €2,50 per stuk, vanaf 12 stuks.


Deluxe Cupcakes

Cupcakes met verschillende kleine toeven van vanille crème in maximaal 2 kleuren naar keuze en met evt. daaroverheen wat spikkels in 1 kleur naar keuze.

Verkrijgbaar vanaf €2,75 per stuk, vanaf 12 stuks.


Super Deluxe Cupcakes

Cupcakes met een swirl van vanille crème in maximaal 3 kleuren naar keuze en met evt. daaroverheen een mix van sprinkles in een thema naar keuze.

Verkrijgbaar vanaf €3,00 per stuk, vanaf 12 stuks.


Supreme Cupcakes

Cupcakes met handgemaakte suikerdecoraties naar wens. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het ontwerp en de prijs wordt in overleg bepaald.

Vanaf 12 stuks.