Customized Cupcakes

Iets te vieren? Een verjaardag, bruiloft, babyshower, jubileum of zomaar een feestje? CHERRIESonTOP is gespecialiseerd in originele cupcakes voor alle gelegenheden, het zijn dus geen kopieën. Wel kun je aangeven welk thema of welke stijl je mooi vindt. Romantisch wit of felgekleurd, klassiek of hip, groot of klein. Keuze genoeg!

Omdat de cupcakes met zorg en liefde, maar vooral handgemaakt zijn, is er een ruime productietijd nodig. Bestel daarom minimaal 10 dagen van tevoren. Wil je de cupcakes al eerder hebben? Kijk dan bij de last-minute deals.

You can’t buy happiness, but you can buy cupcakes!

SoortPrijsAfname
Mini Celebration Cupcakesvanaf €2,50 p.st.vanaf 24 stuks
Fancy Cupcakesvanaf €3,00 p.st.vanaf 12 stuks
Deluxe Cupcakesvanaf €3,25 p.st.vanaf 12 stuks
Super Deluxe Cupcakesvanaf €3,50 p.st.vanaf 12 stuks
Supreme Cupcakesop aanvraagvanaf 12 stuks

Mini Celebration Cupcakes

Mini vanille cupcakes met een swirl van vanille crème in 1 kleur naar keuze en met evt. daaroverheen wat spikkels ook in 1 kleur naar keuze.

Verkrijgbaar vanaf €2,50 per stuk, vanaf 24 stuks.


Fancy Cupcakes

Vanille cupcakes met een swirl van vanille crème in 1 kleur naar keuze en met evt. daaroverheen wat spikkels in maximaal 2 kleuren naar keuze.

Verkrijgbaar vanaf €3,00 per stuk, vanaf 12 stuks.


Deluxe Cupcakes

Vanille cupcakes met verschillende kleine toeven van vanille crème in maximaal 2 kleuren naar keuze en met evt. daaroverheen wat spikkels in 1 kleur naar keuze.

Verkrijgbaar vanaf €3,25 per stuk, vanaf 12 stuks.


Super Deluxe Cupcakes

Vanille cupcakes met een swirl van vanille crème in maximaal 3 kleuren naar keuze en met evt. daaroverheen een mix van sprinkles in een thema naar keuze.

Verkrijgbaar vanaf €3,50 per stuk, vanaf 12 stuks.


Supreme Cupcakes

Cupcakes met handgemaakte suikerdecoraties naar wens. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook de smaakkeuze is reuze! Red Velvet, citroen en chocolade cake zijn favoriet, maar wil je iets anders dan kun je dit altijd overleggen. Ook het ontwerp en de prijs worden in overleg bepaald.

Vanaf 12 stuks.