Bekijk voor meer foto's onze facebook page Naar facebook

Cake & pie

De taarten van Cherries on Top worden opgebouwd uit drie lagen luchtige cake – ook wel ‘kapsel’ of ‘biscuit’ genoemd – en een varia aan zachte, luchtige, tongstrelende crèmes. Voor de aankleding kun je kiezen voor een marsepeinen kunstwerkje of een smooth icing. Eigen ideeën zijn meer dan welkom, sterker nog het is hét idee achter Cherries on Top.

 

Taart snijden:

Taarten bekleed met marsepein en fondant zijn erg machtig. Een gemiddeld puntje is 5 cm breed en circa 7 tot 8 cm hoog.

 

Cupcakes:

Naast taarten maakt Cherries on Top ook hippe (fel)gekleurde cupcakes gevuld met een heerlijk, luchtige crèmevulling. Voor wie de cupcake nog niet kent: het is een taartje van handzaam formaat. Erg populair bij bruiloften, babyshowers en als kindertraktatie op school.

Cupcakes zijn er al vanaf €2,50 per stuk.
 

Biologische Cupcakes

Cherries on Top wil zuinig zijn op de natuur. Daarom kun je hier ook terecht voor cupcakes van verantwoorde ingredienten. Zoals biologische roomboter, rietsuiker, scharreleieren & fairtraid bakmeel. De cupcakes worden gevuld met biologische appelmoes, appelcompote of rabarbermoes. Maar misschien heb je zelf een idee voor een originele biologische vulling in een heerlijk luchtig cakeje? Vertel! Alles is mogelijk.

Biologische cupcakes zijn er al vanaf €3,50 per stuk