Bekijk voor meer foto's onze facebook page Naar facebook

Algemene voorwaarden

Artikel 1 Toepasselijkheid
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en diensten van Cherries on Top, gevestigd te Hilversum.

1.2 Door een bestelling te plaatsen via internet of telefonisch ga je een overeenkomst aan met Cherries on Top en ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

Artikel 2 Plaatsen bestelling
2.1 Bestellingen/reserveringen kun je via de website, telefonisch of per e-mail plaatsen. Cherries on Top hanteert geen minimum bestelbedrag. Alle genoemde prijzen zijn exclusief bezorgkosten. Binnen Hilversum is bezorging gratis. Voor Bussum, Naarden, Huizen, Blaricum, Kortenhoef, Loosdrecht bedragen de bezorgkosten 6 euro. Daarbuiten 0,39 euro per kilometer (heen en terug). Bruidstaarten worden altijd bezorgd.

2.2 Na een taartbestelling of workshopreservering dien je de opdracht te bevestigen door een e-mail te sturen naar info@cherriesontop.nl met daarin je volledige naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Cherries on Top is niet verantwoordelijk voor communicatie- en leveringsproblemen die voorvloeien uit niet correct doorgegeven gegevens.

Artikel 3 Annuleren bestelling
3.1 Annuleren door opdrachtgever:
Taartbestellingen tot dertig personen kunnen tot zeven dagen van te voren schriftelijk worden geannuleerd tenzij anders vermeld in de prijsopgave. In geval van volledige betaling vooraf krijg je het bedrag terug, verminderd met 1,50 euro administratiekosten. Voor grotere projecten vanaf dertig personen spreekt Cherries on Top aan de hand van de voorbereidingstijd een uiterlijke annuleerdatum met je af. Zodra de voorbereidingen zijn gestart, ben je 50% van het opdrachtbedrag verschuldigd. Daarom start Cherries on Top de voorbereidingen pas als tenminste 50% van het bedrag is aanbetaald.

3.2 Annuleren door Cherries on Top:
Cherries on Top is een eenmansbedrijf. Als Cherries on Top door onvoorziene omstandigheden (ziekte, familieomstandigheden, brand of andere overmacht) de opdracht niet kan uitvoeren, word je zo snel mogelijk geïnformeerd. In overleg kijken wij of een collega in de regio de opdracht kan overnemen. Uiteraard wordt de financiële afwikkeling correct met je geregeld. Het te restitueren bedrag kan nooit hoger zijn dan het bedrag van de opdracht.
Artikel 4 Workshops
4.1 Reserveringen voor een workshop kun je plaatsen via de website, telefonisch of per e-mail. Vermeld hierbij je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, het type workshop en de datum waarop je wilt deelnemen. Je ontvangt een bevestiging via e-mail. Workshops gaan alleen door bij een minimum aantal deelnemers van drie personen, tenzij anders wordt overeengekomen.
4.2 Wanneer je twee weken voor aanvang de workshop annuleert, krijg je het bedrag terug, verminderd met 1,50 euro administratiekosten. Bij annulering tussen een en twee weken voor aanvang de workshop, wordt 50% van het bedrag terugbetaald. Bij annulering tussen nul en zeven dagen voor aanvang van de workshop vervalt het recht op teruggave van het bedrag.
Bij annulering door Cherries on Top word je eerst de mogelijkheid geboden om de workshop op een andere datum te volgen. Is dit niet mogelijk, dan wordt het volledige bedrag vergoed
Artikel 5 Prijzen
5.1 Alle prijzen en tarieven genoemd op deze site en in de offertes zijn in euro’s.
5.2 De prijzen van Cherries on Top zijn gebaseerd op prijzen van ingrediënten, materialen, loonkosten, sociale en fiscale lasten, toeleveringskosten en dergelijke die gelden op het moment van aanbieding. Als deze prijzen door prijsstijging (van grondstoffen, materialen, hulpmaterialen, onderdelen, vervoerskosten, lonen, assurantiepremies, fiscale lasten et cetera) sinds de datum van aanbieding een verhoging hebben ondergaan, is Cherries on Top gerechtigd de prijs ook te verhogen. De prijzen zoals in de offerte opgenomen zijn bindend, tenzij in de offerte een bepaling is opgenomen dat dagprijzen voor dagverse producten, verrekend worden.

Artikel 6 Betaling
6.1 Er zijn twee betaalmogelijkheden: contact en vooraf overmaken. Pinnen is niet mogelijk.
Contant betalen: op afspraak kun je de bestelling contant betalen en ophalen bij Cherries on Top.
Vooraf overmaken: per e-mail ontvang je de bankgegevens van Cherries on Top. De betalingstermijn staat op de factuur, tenzij anders met je afgesproken is.

Artikel 7 Klachten
7.1 Taarten: ben je niet tevreden over de geleverde taart(en) dan dien je dit direct bij afhalen of binnen twaalf uur na levering telefonisch of schriftelijk kenbaar te maken. Cherries on Top is niet verantwoordelijk voor de invloed van vervoer of bewaren na levering.

7.2 Workshop: klachten over de workshop dien je tijdens of direct na de workshop kenbaar te maken. Hierover kan achteraf niet meer worden gereclameerd.